miercuri , noiembrie 22 2017
Home / Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Termeni și condiții
Folosind acest site web dumneavoastră (user-ul) vă declarați de acord cu următorii termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni ar trebui să părăsiți site-ul.

Poprietatea
Acest site web este singurul site oficial al Asociatiei Stiinta Suntem Noi (ASSN). Întregul conținut al acestui site, incluzând, fără limitare, text, grafică, logouri, butoane, icoane și imagini, este proprientatea stiintasuntemnoi.ro, a asociaților sau a partenerilor săi, fiind protejat de legislația românească și internațională.

Folosirea conținutului site-ului stiintasuntemnoi.ro
Continutul acestui site poate fi folosit sau copiat numai pentru uz personal, necomercial. Folosirea materialelor continute de acest website pe oricare alt sit web este strict interzisa. Cu exceptia celor garantate aici, utilizatorii nu au drept de licenta sau orice alte drepturi sub dreptul de copiere, marca inregistrata, patent sau alte drepturi de proprietate intelectuala in material, produse, servicii sau tehnologia descrisa aici. Toate aceste drepturi apartin stiintasuntemnoi.ro, asociatilor sau partenerilor sai, dupa caz.

Acceptarea condițiilor
Serviciile sunt oferite de catre stiintasuntemnoi.ro numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Folosirea serviciilor stiintasuntemnoi.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor stiintasuntemnoi.ro

Descrierea serviciilor
Situl stiintasuntemnoi.ro ofera utilizatorilor de Internet o serie de servicii online, mijloace de comunicare, forumuri de discutii, informatii si stiri. Toate serviciile oferite de stiintasuntemnoi.ro sunt subiectul acestui acord de utilizare. Stiintasuntemnoi.ro nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, stiintasuntemnoi.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site. Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de stiintasuntemnoi.ro pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate stiintasuntemnoi.ro, dvs. acceptati ca nu veti da in judecata compania.

Obligațiile utilizatorului
Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont pentru e-mail sau pentru personalizarea serviciilor din site. In cazul in care stiintasuntemnoi.ro are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciie stiintasuntemnoi.ro. De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile stiintasuntemnoi.ro. Stiintasuntemnoi.ro nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii siteului. Prin extensie, dvs. va obligati sa suportati daunele pe care le poate produce o terta persoana (autorizata de dvs. sa folosasca contul dvs. de pe stiintasuntemnoi.ro).

Politica de privațiune
Stiintasuntemnoi.ro isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. Stiintasuntemnoi.ro asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Român. De asemenea, stiintasuntemnoi.ro isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai.

La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (cum ar fi Politia, Procuratura sau alte autoritati), stiintasuntemnoi.ro isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator precum si la activitatile pe care le acesta le-a desfasurat prin intermediului site-ului.

Contul de e-mail, parola și securitatea acestuia
Dupa completarea formularului de inregistrare pentru oricare dintre serviciile sale, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul sau adresa de e-mail care i-au fost alocate. In cazul accesarii neautorizate a contului/adresei de e-mail de catre persoane terte, din orice motive, stiintasuntemnoi.ronu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

Stiintasuntemnoi.ro nu poate controla informatia care se transfera prin intermediul serviciului oferit, si prin urmare, nu poate fi facuta responsabila pentru orice daune produse de informatiile transferate din si catre contul dvs. de la stiintasuntemnoi.ro.

Interesul pe care il acordati promotiilor, altor servicii, precum si servicii comerciale nu implica in nici un fel asociatia stiintasuntemnoi.ro decat daca acest lucru este specificat explicit pe site-ul stiintasuntemnoi.ro. Orice pierdere sau dauna suferita ca urmarea interactiunii dvs. cu oricare dintre aceste terte persoane, nu poate fi imputata stiintasuntemnoi.ro.

Declinarea oricărei răspunderi
Stiintasuntemnoi.ro isi exprima in mod explicit declinarea oricarei răspunderi pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor stiintasuntemnoi.ro. Stiintasuntemnoi.ro nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, stiintasuntemnoi.ro nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor stiintasuntemnoi.ro, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

Încheierea acordului
Stiintasuntemnoi.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, stiintasuntemnoi.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, stiintasuntemnoi.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Lasă un răspuns