miercuri , noiembrie 22 2017
Home / Proiecte / Doneaza 2%

Doneaza 2%

Ce este 2%?
2% este acel procent din impozitul pe venit asupra căruia noi putem decide unde vrem să ajungă. Statul oferă anual contribuabililor posibilitatea de a direcționa aceast procent din impozit unei entități non-profit iar asta înseamnă că 2% din banii plătiți deja statului din veniturile noastre se pot transfera în favoarea cauzei pe care o susținem.

În cazul în care nu ne exprimăm această opțiune banii noștri vor rămâne la stat sau vor fi alocați după criterii nedefinite unor alte organizații.


Directionati 2% din impozitul Dvs. Asociatiei Stiinta Suntem Noi

Sistemul „2%” permite contribuabililor persoane fizice sa directioneze 2% din impozitul lor pe venit catre o organizatie neguvernamentala. Este un sistem prin care cetatenii au posibilitatea sa decidă in mod direct ce se intamplă cu impozitele lor. Astfel fiecare contribuabil devine stăpan pe 2% din banii publici pe care el i-a dat statului si poate sa spună ce sa se intample cu ei.

Suntem foarte încântaţi să vă avem ca o parte a comunitatii noastre. Chiar acum, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a ajunge la obiectivul nostru de 1000 de membri, astfel cel mai important lucru care-l puteţi face pentru a ajuta cauza noastra este de a invita prietenii să ni se alăture acestei cauze.
Ajutaţi-ne să ne atingem obiectivul nostru de 1000 de membri de azi:
Dupa principiul citeste si da mai departe, Trimite invitaţii prietenilor si cunostintelor.
Multumim pentru aderare!

Această donatie nu costă nimic contribuabilul! Doar un formular de completat si depus la Fisc pană la data de 25 mai 2015. Dacă nu folositi aceasta optiune, suma respectivă rămane sa fie incasată si gestionată de stat.

Pentru a dona doi la sută (2%) din impozit către NOI, trebuie urmate următoarele etape:

Aveti nevoie de următoarele informatii:
– Numele organizatiei nonprofit (ONG)  –  ASOCIATIA STIINTA SUNTEM NOI
– Codul de identificare fiscala (codul fiscal) – 33899583
– Contul bancar al organizatiei in format IBAN – RO 93 RNCB 0139144207260001

DESCARCA SI PRINTEAZA FORMULARUL 230 ( daca esti angajat )


image

DESCARCA SI PRINTEAZA FORMULARUL 200 (daca sunteţi cu profesii libere – medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, drepturi de autor, etc.)

image (1)

In speranţa că veţi fi alături de noi , va mulţumim!

Nu uita că data limită de depunere a formularului la Administraţia Financiară este 15 mai.Pentru mai multe detalii puteti suna la 0729.107.128 – Daniel.
Îţi mulţumim că alegi să fii responsabil şi că arăţi că îţi pasă!

FORTA STIINTA

IMPREUNA PUTEM FI MAI PUTERNICI