miercuri , noiembrie 22 2017
Home / Stiri / Comunicat

Comunicat

Evenimentele din ultimii ani ce au avut loc in sanul echipei FC Universitatea  Craiova una din cele mai  respectate si iubite echipe din Romania , au dus la framantari importante in randul suporterilor .
Galeria , expresia cea mai vie a puterii lor , s-a divizat constant in grupuri si grupulete odata cu nasterea echipei de partid pe care toata lumea o numeste “ clona”.
Lipsa de incredere pe care o avem unii fata de altii a fost consolidata si de apropierea ,pe timpuri de neacceptat, a liderilor galeriei de conducerea clubului.
Acum, noi , cei putin peste 300 de sustinatori ai adevaratei Stiinta ne-am adunat impreuna in aceasta Asociatie  intr-o incercare de coagulare a energiilor pozitive ce ar trebui sa ne anime pe toti cei care inca ne curge sange alb-albastru prin vene .

Astazi suntem fericiti, orgoliosi si totodata emotionati sa va anuntam ca-l  avem ca presedinte de onoare pe marele ILIE BALACI , care a  acceptat sa ne fie alaturi si totodata sa se implice in viitoarele noastre proiecte , explicit in readucerea Stiintei in iarba “

Toate actiunile noastre vor avea ca scop promovarea valorilor specifice FC Universitatea Craiova , dar in acelasi timp le vom filtra prin sita conditiei de suporter.  Pentru ca a fi suporterul Stiintei e cel mai NOBIL si curat lucru , nu vom accepta nici o tradare si vom fi cu Stiinta pana in mormant .
Prin urmare , vom initia sau sprijini orice actiune gandita de orice parte a galeriei Stiintei indiferent de numele acesteia  respectand statutul de suporter , limita care ofera garantia succesului pentru readucerea echipei pe terenul de joc .

Impreuna putem fi mai puternici!

Stiinta Suntem Noi

 

10682761_700958753319301_1056543472_o 10722984_700958519985991_350519137_o

Check Also

ANUNT IMPORTANT

Avand in vedere notificarea primita de la domnul Adrian Mititelu conform careia acesta retrage permisiunea ...