Home / Stiri / COMUNICAT – ASOCIATIA STIINTA SUNTEM NOI

COMUNICAT

ASOCIATIA STIINTA SUNTEM NOI

07.07.2015

In urma discutiilor aparute in presa din ultimele zile, privind activitatea, organizarea si menirea ASSN, conducerea asociatiei precizeaza urmatoarele:

• ASSN este o asociatie legal intocmita si inregistrata in cadrul Registrului National al Asociatilor si Fundatiilor din Romania
  • ASSN detine personalitate juridica, numele, denumire si stema inregistrate la OSIM
  • ASSN are in prezent 781 de membri inregistrati legal in Registrele Asociatiei

AFIRMATIILE POT FI PROBATE PRIN ACTE IN ORICE MOMENT!

Deasemenea in urma acuzelor domnului Adrian Mititelu conform caruia asociatia detine 10.000 de lei in conturi, ii aducem aminte domnului Mititelu faptul ca asociatia are mai multi bani decat specifica dansul si ar fi avut si mai multi daca nu se retragea dreptul de comercializare a produselor cu inscriptia  Universitatea Craiova, FARA NICIUN MOTIV.

Totodata ii reamintim domnului Mititelu ca produsele interzise acum de catre dansul au avut o mare cautare, cereri existand si in prezent, suporterii au fost multumiti, in timp ce dansul a prezentat un “proiect” de echipament, fara a exista o comanda reala, ci doar o informare trimisa catre Adidas in Italia in care se specifica intentia de a achizitiona modelul prezentat, cu rugamintea crearii unui pret scazut datorita puterii mici de cumparare din Romania. Acest document a fost realizat de catre presedintele ASSN/secretarul clubului Universitatea Craiova la insistenta domnului Mititelu, deci atunci am fost buni! ( sa il fluturam la tv, domnule Mititelu?!)

Buni am fost si cand am prezentat in conferinta de presa proiectul prin care ASSN primea 25% din actiunile FCU in faza initiala, procente ce, odata cu cresterea numarului de membri aveau sa creasca pana cand ASSN devenea actionar majoritar cand detinea un numar de 50 000 de membri, dar la cateva zile ni s-a impus pentru procentul initial de 25% din actiuni sa avem un numar de 1000 de membri cotizanti. In baza a ce sa cotizeze lumea, domnule Mititelu daca nu semnam nimic? In baza “cuvantului dumneavoastra de onoare” ?

Domnul Mititelu a propus si impus indirect fuziunea ASSN cu Asociatia Suporterilor creata de dansul acum cativa ani pentru primirea actiunilor in cadrul clubului, desi niciodata nu s-a pus problema in acest fel. Conform legilor in vigoare, in cadrul unei fuziuni se preiau si obligatiile asociatiei in cauza, iar ASSN nu a fost informata in niciun fel in ce situatie se afla actuala asociatie a domnului Mititelu.

Ii reamintim domnului Mititelu ca acei 10.000 de lei mentionati de catre dansul au fost buni, cand a dorit sa fie imprumutat din conturile ASSN si sa ii returneze peste “2 saptamani” si lovindu-se de refuzul nostru, a doua zi ne-a ridicat dreptul de a produce si vinde produse cu echipa!!!

Acei “5 membri” de care tot spuneti prin presa domnule Mititelu, sunt acei 5 membri ce au fost abordati de dumneavoastra personal incercand sa ii corupeti sa paraseasca ASSN si sa se inscrie in asociatia dumneavoastra, urmand a racola prin acestia si alti membri din ASSN.

Sa va mai amintim si faptul ca l-ati dorit pe domnul Ilie Balaci in club doar pentru imagine si pentru “a atrage lumea” urmand sa ii oferiti doar o functie simbolica si sa va descotorositi de acesta dupa “2-3 luni”?!

ASSN nu este o asociatie perfecta, fiind inca la inceput de drum, dar de bunele intentii ale noastre ati avut parte si ati abuzat asa cum faceti cu toti cei ce au trecut peste antipatia fata de dumneavoastra, doar din iubire pentru FC UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Negocierile dintre ASSN si Adrian Mititelu sunt suspendate pana in momentul respectarii negocierilor intreprinse initial si vor fi reluate doar datorita “dependentei” suporterilor fata de acest “drog”, FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, doar in momentul in care o sa doriti o colaborare si nu inca o smecherie pe spinarea unor sufletisti!

STIINTA SUNTEM NOI….