Home / Stiri / COMUNICAT „ASOCIAȚIA ȘTIINȚA SUNTEM NOI” – 26 IANUARIE 2015

COMUNICAT „ASOCIAȚIA ȘTIINȚA SUNTEM NOI” – 26 IANUARIE 2015

În data de 24 ianuarie 2015 a avut loc, în Craiova, o nouă întâlnire între  Consiliul Director al Asociației “Știința Suntem Noi” și patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu,  iar în decursul aceleiași zile a fost organizată, tot în Craiova, o întrunire cu o parte din membrii Asociației “Știința Suntem Noi” din Craiova.

Ziua urmatoare, in data de 25 ianuarie 2015 a avut loc o reuniune a asociației la București, inclusiv cu suporterii din zonă.

Pe parcursul celor trei evenimente s-au discutat urmatoarele:

1. Asociația „Știința Suntem Noi„ (prescurtată în continuare – ASSN) va primi  un număr de 33% din acțiunile noii societăți ce reprezintă F.C. UNIVERSITATEA CRAIOVA. Această nouă societate, asigură continuitatea activității fotbalistice a F.C. Universitatea Craiova  și de asemenea dreptul de a folosi stema (înscrisă la O.S.I.M. și deținută de persoana fizică  Adrian Mititelu).
  2. Totodată , ASSN va primi procente în plus pe parcurs ce își va mări numărul de membri până în momentul când va deveni majoritară. Procentele și numărul de suporteri nu au fost negociate încă, acest lucru urmând a se negocia la o viitoare întâlnire cu domnul Adrian Mititelu.
  3. ASSN primește un loc în Consiliul de Administrare a F.C. Universitatea Craiova; consiliu format din 3 membri.
  4. ASSN numește președintele F.C. Universitatea Craiova.
  5. Orice venit adus de ASSN nu va intra în contul F.C. Universitatea Craiova și nu va fi pus la dispoziția acesteia, banii urmând a fi folosiți pentru necesitățile exacte ale echipei ( exemplu – cantonamente, echipament, cazare, mingi etc).
  6. ASSN fiind un O.N.G. non-profit nu are dreptul de a plăti salariile angajațiilor F.C. Universitatea Craiova, această responsabilitate revenind  domnului Adrian Mititelu si celorlalti investitori.
  7. Următoarea întâlnire cu domnul Adrian Mititelu va avea loc în luna martie, urmând ca până atunci în cadrul asociație să aibă loc alegeri definitive. Aceste alegeri vor avea loc în data de 28 februarie.
  8. În urma unor discuții cu membrii Peluzei Sud `97 ni s-a asigurat sprijinul și recunoașterea pentru acest proiect, cu mențiunea că Peluza nu dorește o implicare activă în acest proiect, dar  asigură necondiționat  susținerea echipei.
  9. În luna mai se va afla liga exactă în care va activa echipa, acest aspect urmând a fi comunicat de către FRF.
  10. În momentul semnării unui contract oficial cu domnul Adrian Mititelu, avem asigurări din partea mai multor sponsori pentru susținerea financiară a echipei, precum și reconfirmarea sprijinului oferit de domnii Ilie Balaci și Aurel Țicleanu.
  11. Noua societate care va administra F.C. Universitatea Craiova  nu are  nicio legatură cu procesele și/sau datoriile domnului Adrian Mititelu sau ale vechii societăți.

Dorim să vă asigurăm în continuare de luciditatea noastră, orice propunere, negociere, discuție, ofertă sau contra-ofertă va fi discutată si analizată în detaliu de toți specialiștii asociației pentru a nu avea parte de surprize în momentul semnării actelor.

Momentan pe ordinea de zi a ASSN este organizarea alegerilor pentru desemnarea  noului Consiliu Director , promovarea și atragerea de noi membri, suporterii adevăratei UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Universitatea Craiova va reveni in fotbal in acest an și merită alături de ea adevărații suporteri ce au îndurat atâtea nedreptăți.

Vă mulțumim pentru susținere și vă invitam alături de noi !

Împreună suntem mai puternici…ȘTIINȚA SUNTEM NOI…suporterii de pretutindeni !