Home / Stiri / Comunicat

Comunicat

In urma acuzelor domnului Adrian Mititelu dar si din cauza  faptului ca suntem datori fata de membrii ASSN sa le protejam interesul si sa aratam adevarul, asa cum este el, nu asa cum se incearca a fi creionat, CONDUCEREA ASSN precizeaza:

1. In urma acuzelor de “clonare” si “destabilizare” ar fi o jignire pentru noi sa dam curs unei astfel de povesti. Membrii ASSN au fost catalogati de catre “clonati” ca fiind “sclavii lui Mititelu”, iar de catre acesta ca fiind “clonati”. DE CE? Pentru ca suntem curati si independent, suporteri ai Universitatii Craiova si vrem ce este bine pentru echipa, nu pentru anumite interese personale.

Asa “clonati” cum am devenit peste noapte, cand am inceput sa aratam tuturor adevarul, la fel  de “clonati” am fost si cand am premiat jucatorii cand nu vazusera niciun ban? Si tot asa  “clonati” cum pretinde domnul Mititelu ca suntem ne sustine si domnul Ilie Balaci, nu de azi, de ieri, ci de cand s-a infiintat ASSN!

1. Am fost acuzati ca nu suntem legali si organizati. Prezentam actele prin care se demonstreaza ca ASSN este legal infiintata, inregistrata si organizata,  numarul membrilor aprobati          Decizie Tribunal Inregistrare in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor

Conducerea este asigurata de Mircea Valentin Netoiu in baza imputernicirii nr. 1532 din 04/06/2014 presedintelui “Rotaru Statescu Mihaela Florentina ” actual Croitoru ,impreuna cu Marius Sorinel Tanasie imputernicit prin hotarare a Consiliului Director cu drept de semnatura in toate problemele juridice, dar nu putem sa nu observam atasamentul domnului Mititelu fata de doamna presedinte, pe care acum o luna o numea “hot de buzunare( click aici ), (cazier click aici ) la fel cum nu puteam trece peste ,fara a observa schimbarea de pozitie fata de domnul Marius Sorinel care pana acum era “presedintele ASSN” iar acum este un simplu lucrator pe santier. Oare cine s-a vandut?

1. In ce baza a hotarat domnul Mititelu calitatea inferioara a materialelor ASSN?! Echipamentele comercializate sunt furnizate de catre NIKE ( click aici) si aduse din Italia, nu am primit reclamatii cu privire la niciun produs, iar design-ul este unul apreciat si mai ales NU ARE NIMIC IN COMUN cu “clona”. Dar, cum domnul Mititelu este un “foarte bun manager si expert” in fotbal, acum de cand nu mai avem echipa, s-a reprofilat in marochinarie!

Avand in vedere ca interdictia de a comercializa produse cu FCU survine imediat dupa refuzul de a-l imprumuta pe Adrian Mititelu si refuzul de a fuziona cu asociatia dansului, ASSN considera ca este strict o razbunare!

1. Domnul Adrian Mititelu afirma ca incearca tot posibilul sa inscrie echipa, avand o societate pe care deja exista datorii (fata de primaria Severin) si CIS-ul luat prin intermediul ASSN, domnul Mititelu fiind refuzat in dese randuri, pana la implicarea domnului Tanasie Marius Sorinel in aceasta problema.
  2. Referitor la imprumutul catre Adrian Mititelu. A fost vorba de suma de 10.000 lei ce urmau a fi platiti din conturile ASSN fara stirea membrilor, ce urmau a fi inapoiati in 2 saptamani. NU s-a pus problema de plata unei datorii a clubului sau in vreun cont deschis la trezorerie, ci plata direct catre Adrian Mititelu.
  3. Referitor la fuziunea cu Asociatia Comunitatea Suporterilor – ASSN nu doreste fuziunea cu nicio asociatie ce are la baza persoana domnului Mititelu.(click aici 1 – 2 ) Incercarea ASSN de a ajunge la un acord in privinta echipei are la baza strict atasamentul fata de Universitatea Craiova, NU fata de persoana domnului Mititelu.

7 Incercand sa devieze atentia de la propriile probleme, domnul Mititelu cere stampile, semnaturi, pentru comunicatele ASSN. Il informam pe domnul Adrian Mititelu ca fiind site-ul asociatiei, automat ce se posteaza reprezinta pozitia CONDUCERII ASSN.

ASSN a avut toata disponibilitatea de a incerca o colaborare cu domnul Adrian Mititelu pentru a readuce echipa Universitatii Craiova in fenomenul fotbalistic, dar pe perioada negocierilor, cu tristete am constatat faptul ca domnul Adrian Mititelu doreste doar o diversiune, in care sa gaseasca vinovati pentru propriile neputinte!
Atasam si  listele membrilor ASSN sa fie cat mai vizibile