miercuri , noiembrie 22 2017
Home / Asociatie / Regulament

Regulament

Regulamentul grupurilor ASSN in retelele de socializare
 1. Incălcarea regulamentului va atrage în primă faza un avertisment din partea administratorului grupului, urmatoarele abateri vor fi pedepsite cu banarea temporară a utlizatorului sau banarea permanentă a acestuia, urmand a fi trecut pe lista persoanelor banate, alaturi de motivul pentru care s-a luat această măsură.
 2. Accesul in grup se face cu aprobare, iar acceptul obliga fiecare user la respectarea acestui regulament. Pentru a proteja grupul, administatorii isi rezerva dreptul de a refuza admiterea pe grup a unor persoane, in anumite situatii: membrii care folosesc nume generice sau nume care nu reprezintă numele lor reale si poze de profil luate de pe net. De asemenea nu vor primi acces în cadrul grupurilor persoane care s-au declarat public sustinători ai echipei CS U Craiova.
 3. Se comenteaza doar subiectul propus, folosind un limbaj decent.
 4. Deşi dorim o cât mai bună supraveghere a discuţiilor, precum si respectarea regulamentului, eventuale încălcări ale regulamentului de către un utilizator, nu pot atrage sancţionarea administratorului grupului sau tragerea acestuia la răspundere.
 5. Toţi membri răspund personal pentru conţinutul mesajelor publicate asumându-şi-le, în sensul că trebuie să accepte regulamentul precum şi eventuale postări de altă parere faţă propriile convingeri ce au dus la deschiderea subiectului.
 6. Eventualele neclarităţi sau nemulţumiti vă rugăm să le trimiteţi în mesaj privat către administratorul grupului şi nu prin postări noi sau comentarii postate la subiectele de pe grup.
 7. Toţi organizatorii de evenimente care doresc să folosească acest grup sau pagina asociaţiei pentru promovare, sunt rugaţi să contacteze în privat administratorul.
 8. Cei care vor să părasească grupul o pot face singuri fără a anunţa în prealabil, fără explicaţii şi mai ales fără cereri dramatice către administrator de a a fi dat afară din grup.
 9. Este interzisă ştergerea unui subiect la care exista deja comentarii doar în cazul în care decizia aparţine administratorului.
 10. Nu se accepta sub nici o formă ridiculizarea, ameninţarea sau jignirea oricarui partener al grupului, manifestarea acestui comportament, atrage după sine sancţionarea persoanei ce a făcut postarea/postările.
 11. Dacă vă veţi folosi buna capacitate de gândire şi experienta, deciziile dvs. nu vor ridica probabil probleme de etică. Dorim să creăm o asociaţie puternică din care să lipsească discriminarea şi hărţuirea, etniei, culorii pielii, religiei, vârstei, originii naţionale, dizabilităţilor fizice sau orientării sexuale. Toţi membrii noştri merită respect reciproc.
 12. Nu se permit atenţionări asupra modului în care cineva scrie, chiar dacă face greşeli gramaticale, uită litere sau foloseşte un limbaj de messenger, pentru simplul fapt ca evităm crearea de polemici inutile. Scopul este de a COMUNICA!
 13. Nu se admit postări cu referire la regulament în afară informărilor aduse de administrator. Daca sunteţi în grup, aţi acceptat regulamentul!
 14. Părăsirea grupului sau eliminarea unei persoane din grup, nu va influenţa calitatea acestuia de membru în cadrul asociaţiei.
 15. Respectaţi toti partenerii acestui proiect, atât membri, cât şi toţi steakholderii (autorităţi locale, Adrian Mititelu,Lia Olguţa etc.)
 16. Regulamentul poate fi modificat, acest lucru fiind notificat pe peretele grupului.
 17. Nu vă cere nimeni să daţi bani dacă nu aveţi. Dar ar fi mai frumos să contribuiţi cu ceva, moral sau financiar înainte să vă spuneţi părerea despre anumite fapte, acţiuni sau lucruri care se petrec în viaţa Asociaţiei "Ştiinţa Suntem Noi".
 18. Orice membru al Asociaţiei poate propune la vot EXCLUDEREA din grupurile online, a unui membru care nu respectă regulamentul.
 19. Folosirea unui limbaj licenţios se sancţionează cu amendă de 10 RON pe cuvânt.

Lasă un răspuns