miercuri , noiembrie 22 2017
Home / Asociatie

Asociatie

Asociatia „Stiinta Suntem Noi” este o comunitate de olteni, dar nu numai a campioanei unei mari iubiri FC Universitatea Craiova.
Adevaratii suporteri ai acestei echipe, au vazut cum echipa lor de suflet usor usor moare si mai ales ca nimeni nu poate (sau nu vrea) sa se implice, asa ca s-a pus umarul la crearea unei comunitati de suporteri adevarati, care sa se implice si sa dovedeasca ca „unde sunt multi, STIINTA traieste”, chiar si fara asa zisi „suporteri” care au tradat aceasta „religie”.
Prima actiune a acestei asociatii a avut loc in data de 22.11.2013, cu o zi inainte meciului impotriva unei echipa create peste noapte si incercarea ei de a manipula adevaratii suporteri ai Stiintei, aceea de a arata ca ei sunt adevarata Stiinta. (un plan marunt si meschin, pentru a fura identitatea Olteniei)

22.11.2013 – a fost ziua in care noi, am pus pe picioare prima actiune a asociatiei, aceea de a premia jucatorii Stiintei cu suma de 3360 ron, o suma stransa de adevaratii suporteri a „campioanei unei mari iubiri”.

In prezent am decis sa mergem inainte cu acelasi spirit si hotarare pentru crearea unei comunitati marete, o comunitate in care fiecare suporter adevarat este bine venit si orice ajutor este bine primit, o comunitate in care doar cei care impart acelasi scop si aceasi iubire pentru singura si unica Universitate Craiova.

Cu STIINTA pana la moarte!

Lasă un răspuns