miercuri , noiembrie 22 2017
Home / Stiri / Am fost, suntem si vom fi… pentru „Stiinta”.

Am fost, suntem si vom fi… pentru „Stiinta”.

Totul se intampla intr-o zi de sâmbata, mai exact  23  noiembrie 2013 la ora 16:00… o zi rece si ploioasa, dar asta nu a contat chiar deloc pentru adevaratii baieti care au infruntat frigul si ploaia doar ca sa o vada pe „stiinta” jucand.

Cu o echipa plina de probleme financiare si suparati pe oamenii care incercau sa-i fure identitatea… baietii chiar si asa au iesit la incalzire, nu conta deloc pentru ei cele spuse mai sus, ei au iesit sa joace pentru acei suporteri care au venit sa-i sustina neconditionat. Chiar si cu fostele glorii care s-au dat cu dusmanu privind de la oficiala, dar si cu legendele noastre care au hotarat sa priveasca din peluza, baietii au jucat si in chiuda rezultatului (0-0) au facut-o foarte bine.

Cu un stadion plin cu 25.000 (aprox.) de oameni, publicul deja stia cine este adevarata „campioana unei mari iubiri” si chiar daca multi „de-ai nostrii” ne-au intros spatele, noi (suporterii) nu ne-am uitat „credinta” adevarata, am fost si am sustinut pe „Stiinta”.

Desi pe teren nu prea a fost spectacol, in tribuna a stat cu totul altceva, cel putin 97% din suporteri fluierau si injurau aceea echipa fara nume (csu craiova) ori de cate ori prindeau ocazia. Atunci in aceea zi toti stiau si au ales sa stea drepti cu capul sus in fata hienelor!

…ce am vrut sa spun mai sus este ca; desi ne-au dat afara de pe stadion, ne-au copiat si au creat o echipa fara nume, istorie si onoare, NOI nu am renuntat si o sa fim acolo ori de cate ori este nevoie pentru EA, pentru echipa mea… pentru „Stiinta„!

Video-ul de mai jos, vorbeste de la sine. 🙂

p.s. suntem in 2015 si AM REVENIT! … ca de fiecare data!

Check Also

ANUNT IMPORTANT

Avand in vedere notificarea primita de la domnul Adrian Mititelu conform careia acesta retrage permisiunea ...

Lasă un răspuns